Új színfolt a szórakozóhelyek között

Téged is vár a Muzikum!


A helyszín olyan szép, hogy nem csak majdnem, hanem tényleg meg is szólal! :) :

"Itt a Muzikum Klub & Bisztró . Egy hónapja állok nyitva mindenki előtt, aki szereti az élőzenét, kíváncsi fiatal és talán ismeretlen előadókra, nyitott ismert művészek előadásaira új formában, akit érdekel a világzene, szívesen próbál ki újdonságokat.

Életteli vagyok – kétszáz éves belső tereimet növényekkel életre keltett régi hangszerek és bútorok díszítik. 250 fős koncerttermem barátságos atmoszférát és eleven koncertélményt biztosít. Szeretem a régi és új barátaimat, azért vagyok, hogy jól érezd magad, hogy sajátodnak tarts. Hallgathatsz zenét, bulizhatsz a koncertjeimen, nézhetsz kiállítást, beülhetsz jót beszélgetni vagy dolgozni, enni egy jót, én mindenben szeretnék a lehető legteljesebb módon rendelkezésedre állni. És hogy ezt egy palotaépületben teheted márványlépcsőn járva, kandalló előtt ülve, díszes stukkóim és üvegcsillárjaim alatt, azt hiszem már önmagában egy exkluzív, időtlen élmény.
Ebben a hónapban lesz nálam swing és salsa est, a Hypnosis 10 éves szülinapi bulija, 3 lemezbemutató koncert és még sok program. Vegyél hát fel a Pesten látogatandó klubok és koncerthelyszínek listájára, mentális térképedre kerüljön fel a Múzeum utca 7. szám! Várlak sok szeretettel!"



 

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//