AFC Közönségszavazás!

A szavazás lezárult.


Gratulálunk Koós Dominak, aki közel 700 szavazatból 150 szavazattal megnyerte a páros meghívót az AFC december 29-i koncertjére és az értékes ajándékcsomagot, melyet a helyszínen vehet át!
Az e-mail címüket megadó szavazók közül gratulálunk Kelemen Juditnak, aki megnyerte Zeneszöveg ajándékcsomagot!


A szavazás lezárult. A pályázatokat itt nézheted meg:KATTINTS IDE!


Nem volt könnyű dolga a zsűrinek kiválasztani a legjobbat, illetve a tíz közönség szavazásra bocsátott pályázatot. Innentől ismét Ti jöttük. Szavazzatok a közönség szavazáson a legjobbra és kis szerencsével nyerjetek egy apró ajándékot. A szavazás 2012. december 22-én indult, amely 27-e 10 óráig tart. A legtöbb szavazatot kapott pályamű nyeri el a Közönség díjat. Eredményhirdetés: 2012.12.27-én 15 órakor a Zeneszöveg.hu oldalon és a Zeneszöveg.hu Facebook oldalán.

Ha nem látod a saját művedet, ne csüggedj - lehet, hogy pont a Tiéd a zenekar által kiválasztott legjobb pályamű.Ez utóbbi kihirdetése a szülinapi bulin történik 2012. december 29-én a Barba Negra Music Pub-ban.

A pályázat részleteiről itt olvashatsz: KATT IDE!

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//