Farsangi játék

Gyűjts és nyerj!

Farsang játékunk lezárult. Gratulálunk Farkas Evelinnek, aki megnyerte Zeneszöveg CD csomagunkat!Épp hogy csak beléptünk az újévbe és ismét egy újabb népszerű ünnepi időszak veszi kezdetét. Aki esetleg valamilyen megfontolásból továbbra sem barátkozott meg az angolszász alapokon nyugvó Halloween jelenséggel, az most bátran kiélheti minden kreativitását a hagyományos Farsang időszakában. Mindössze annyi különbséggel, hogy ezen időszak alatt, Vízkereszt (január 6.) és Hamvazószerda között nem kizárólag minél ötletesebben hátborzongató jelmezekkel, hanem akár tréfás akár kifejezetten szemet gyönyörködtető maskarákkal hódolhat ennek a báli időszaknak.

Aktuális nyereményjátékunkban mi is „farsangolunk” kicsit. Gyűjts össze minél több olyan dalt, melynek címében szerepel a „Farsang” szó és egy kis szerencsével nyerd meg az értékes Zeneszöveg CD csomagot!

Helyes megfejtéseiteket 2013.01.12-ig várjuk a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre.

A címsorba írjátok: Farsang.

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//