Belga koncert a Muzikumban


Csatlakozz az eseményhez: KATT IDE!
Vedd meg kedvezményes belépődet most: KATT IDE!


A Zeneszöveg bemutatja koncertsorozat 2013-as első fellépője a méltán népszerűBelga zenekar. Az igazán nagy bulinak igérkező eseménynek továbbra is az elbüvőlően hangulatos Muzikum Bisztró és Klub ad otthont január 19-én 21 órától.Valami egészen új és különleges élmény lesz ez. Amikor a rap és a palota találkoznak, és amikor klubkoncertet ad egy fesztivál zenekar. Gyertek el!

A Belga együttes  saját szavaival:

"Az alapító okirat bevezetőjének esszenciális kivonata:

A Belga zenekar 1998 tavaszán alakult a XVII. Kerületben, aztán a Nyugati környékén, majd fél évvel később a Városmajorban. A zenekar két testületből áll. A zeneíró testület ügyvezetője Titusz, a szövegírói testület munkanélküli buddhista tanítók önálló érdekvédelmi szervezete.
A belga amatőrista, szinesztéziára törekvő, henokratikus /a henokrácia szó a henoteizmus és demokrácia szavak durva és laikus összevonásával keletkezett/ zenekar.

A Belga zenekar kritériumai:
- formalizáltság
- kormánytól való függetlenség
- önkormányzatiság
- politikamentesség
- önkéntesség
- nincs tagdíj

Ma, 2012-ben a zenekar 4 állandó tagja töretlenül és következetesen építi a közös jövő egyes tagokra eső részét, hogy később is jó legyen."

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//