Emergenza 2011

Feltörekvő zenészeknek és bandáiknak biztosan ismerősen cseng a fesztivál neve. Esetleg azoknak is, akik figyelemmel kísérik főbb cikkeinket, hiszen, mint a minőségi zene elkötelezettjei, szintén figyelemmel kísérjük az ilyen remek kezdeményezéseket.





Az  1992 óta létező fesztivál már igen sok amatőr bandának adott páratlan lehetőséget a hírnév megszerzésére. A rendezvény lényege, hogy amatőr együttesek százainak, szerte a világon biztosítsa a programsorozat azt a bizonyos „nagy esélyt” az ismertség és elismertség kivívására.

A világon 150 ország részvételével zajló versenyen a pályázók profi körülmények között csillogtathatják meg tudásukat és egyedi hangzásukat a zsűri és a „nagyérdemű” előtt.
A verseny már több hónapja folyik világszerte.  A Club 202-ben tartott elődöntőkből 12 zenekar jutott tovább, akikhez a pécsi döntő győztese és a pozsonyi osztrák-cseh-szlovák döntőből érkező két zenekar csatlakozik a 2011. június 25-én A38 hajón tartandó döntőbe.

A versenyen 7 zsűritag pontozza 6 kategóriában majd a fellépőket, akik a Nemzetközi Döntőbe jutásért küzdenek meg egymással. A tét nem kisebb, mint egy Németországban, a Rothenburg ob der Tauberben megrendezett „Taubertal Open Air Fesziválon” történő élő koncert lehetősége, ahol a továbbjutónak majd a világ legjobbjaival kell összemérni tudását a végső győzelemért.


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább