Maxisun - PASO SoundSystem koncert és klippremier@Ötkert FEB.19.


Igazi csemegére számíthatnak a zenefanatikusok, ha február 19-én, szerdán ellátogatnak a belváros szívébe, az „Ötkert” nevű szórakozóhelyre, ahol fellép a Maxisun zenekar a PASO Soundsystem és a patikadomb zenekarok társaságában. 

A bulit a Patikadomb nyitja, majd következik a Maxisun koncertje. A koncertlátogatók az elektronikus zene és az élő hangszerek izgalmas, modern ötvözetére számíthatnak, amelyre garantáltan táncolni támad majd kedvük. Az est utolsó fellépője a PASO Soundsystem, mely zenei formációt a Pannonia All Stars Ska Orchestra (ismertebb nevén PASO) frontembere, KRSA és alapító tagja, Lipi Brown hoztak létre, hogy az anyazenekar által képviselt zenei irányvonalat a dance hall világában is sikerre vigyék. A farsangi szamba hangulat garantált aznap estére, amiről a fellépő zenekarokon túl a több száz brazil fiatal fog gondoskodni egy csepp Copacabana- t varázsolva a fagyos belvárosi éjszakábaHa még számításba vesszük az ugyancsak e héten debütáló legújabb Maxisun videó klip /Lépjük át (Csináljunk már mást)/ premierjét is igazán nem panaszkodhatnak a Maxisun rajongók, hogy a zenekar háza táján nem történik mostanában semmi, pláne ha értesülnek következő hírlevelünkből a zenekar tavaszi nagy dobásairól! Addig is nézzétek meg a csapat legújabb klipjét, ami most a Dalok.hu főoldalán díszeleg mindenki legnagyobb örömére.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább