Wastaps születésnapi koncert a Muzikumban


Születésnapja általában mindenkinek van. Azonban nem mindenki van abban a kellemes helyzetben, hogy koncerttel, barátokkal, közönség előtt ünnepelheti azt.  A Wastaps énekese Charly Nice – vagy ha úgy tetszik, Szép Károly – tavaly az Old Man’s Pubban egy fergeteges koncerten, magyar és külföldi vendégzenészekkel ünnepelte születésnapját. 
Idén a Muzikum Klub lesz a helyszín, az időpont március 21. péntek, kezdés 22 órakor. A koncerten a 2011-ben újra összeállt Wastaps Bolond világ és Körforgás című lemezének dalai, külföldi soul és funky sikerek feldolgozásai lesznek műsoron, de elhangzik nóta a Wastaps készülő új lemezéről is.

Olyan barátok jönnek el fellépni, mint Sipos Péter, (Irigy Hónaljmirigy, TRIÁSZ) Zeffer András (Mobilmánia, Rock Band) és Horváth Misi, a kiváló szájharmonikás. A Wastaps koncert előtt 20 órától a 20 éves születésnapját ünneplő Felkai Jam lép színpadra. 

Ha részese akarsz lenni egy jó hangulatú születésnapi koncertnek, március 21-én este a Muzikumban a helyed!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább