Nem csak a koncerteken érezheted jól magad a 8. PANNÓNIA FESZTIVÁLON!

Egyértelmű, hogy a PAFE elsősorban a zenéről szól. Az őrületes koncerthangulatot teremtő külföldi sztárok és legjobb hazai előadók mellett azonban számtalan egyéb szórakozási lehetőség is várja a látogatókat.


A folyamatos fejlesztéseknek hála nemcsak a fesztivál line-upja egyre ütősebb, hanem a komfortérzet mértéke és a kikapcsolódási lehetőségek száma is folyamatosan nő. A 8. PAFE-n például bicikli- és motortároló várja azokat, akik vonat vagy autó helyett inkább kétkerekű járművel érkeznének.
Szántódpusztán már a délutáni koncertek előtt beindul az élet: a marha jó hangulatról borfalu és a legjobb stand up comedysek gondoskodnak, továbbá számtalan játék várja az érdeklődőket. Lesz óriás keresztrejtvény, csocsó és flipper is. Azoknak pedig, akik szeretnek kockáztatni, pókerrel és rulettel készülünk – persze csak a győzelem lesz igazi, a tétek nem. Az adrenalinvadászok bungee jumping közben vethetnek futó pillantást a nyüzsgő fesztiválra és a gyönyörű balatoni tájra.

A természet szerelmesei a balatoni hajókirándulás, lovaglás, lovas kocsikázás és kerékpáros túrák közül választhatnak. Akik inkább ücsörögnének, pihennének kicsit, azokat pedig a vízipipa-terasz, illetve a  Pajta mozi várja. Utóbbiban szinte egész nap mennek majd a közelmúlt legjobb filmjei, felváltva az örök klasszikusokkal.

Újdonság lesz a koncertfilmek mozija: itt azok a zeneimádók lakhatnak jól, akik még a Pannónia Fesztivál menüje után is követelik a desszertet. A Queentől Elton Johnig, a Metallicától a Red Hot Chilli Peppersig minden ínyenc megtalálja majd a maga ízléséhez legjobban passzoló koncertfilmeket. De a rövid- és mesefilmek kedvelői sem maradnak szórakozás nélkül.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább