Nagy-Szín-Pad tehetségkutató

A budapesti Akvárium Klubban már javában zajlanak az előkészületek: kedden este 8:30-kor kezdetét veszi a “nagyok versenye”, a Nagy-Szín-Pad. A VOLT Produkció és az MTVA közös “tehetségmutató” eseményén 15, ismert és népszerű zenekar és előadó lép fel, három napon át. A tét nem kevesebb, mint a legnagyobb hazai fesztiválokon és a Petőfi Rádióban főszerephez jutni az idei évben, külföldi fesztiválokon szerepelni és videóklip, próbaterem-támogatáshoz jutni. A résztvevők sorsáról a közönség dönt. A műsort az m2 és számos honlap élőben közvetíti.

A NAGY-SZÍN-PAD! verseny célja nem a tehetségek felkutatása, hanem az, hogy már működő, saját dalokkal és saját programmal koncertező, népszerű zenekarokat “fedezzen fel”, pontosabban a jelenleginél jóval nagyobb, tényleges ismertséghez és rajongótáborhoz segítse őket.

Blahalouisiana, Carbovaris, Cloud 9+, DENIZ, Elefánt, Halott Pénz, Hangmás, Ivan & the Parazol, Manoya, Mary Popkids, Odett, Óriás, Szabó Balázs Bandája, Turbo, We are Rockstars

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább