Ocho Macho koncert a Barba Negra Trackben


Július 11-én 19 órától világraszóló nagy bulival készül a Barba Negra Tackben az Ocho Macho együttes. Már egy egész ország tudja, hogy milyen "Jó, jó, jó" nekik, azonban az új lemez megjelenésével további remek slágergyanús dalokat is megismerhetünk.

De Puta Madre! – jegyzi meg az Ocho Macho új lemeze címében, a magyarul kevéssé publikumbarát, mindazonáltal közszájon forgó szófordulatot. Mint kiderült, a srácok spanyol cimborái általában így méltatták a magyar sörök nyújtotta élményt – innen a cím. Az idén 10 éves latino-ska-reggae-punk-pop társulat tradícióihoz híven, az új album egyaránt rejt angol és magyar nyelven született számokat, melyek közül nyilván jó párat műsorra is tűznek július 11-én a Track színpadán. Az Ocho Macho dimenziójában találkozik a mediterrán jovialitás Közép-Kelet-Európa fanyarságával mindez karibi miliőbe ágyazva – lássuk be: ideális egyveleg egy jóféle, életigenlő, nyár esti megmozduláshoz.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább