Wastaps lemezbemutató koncert

A 2011-ben újra összeállt funk-rock csapat, a Wastaps, az előző két évhez hasonlóan ismét új kiadvánnyal, ezúttal egy négyszámos maxi CD-vel jelentkezik. Az EP címe: Az éjszaka országútjain. A lemez dalait a Jazzy rádió már megjelenés előtt műsorára tűzte, de más rádiók is bemutatták az új CD-t.

Az új Wastaps lemez bemutatókoncertjére szeptember 20-án az Old Buda Rock & Blues Clubban kerül sor 21 órai kezdettel. A koncerten a négy új dal mellett természetesen elhangzanak a Wastaps korábbi lemezeinek, a Bolond világnak, a Körforgásnak a legjobb nótái, és ahogyan azt már a Wastaps koncertre látogatók megszokhatták, külföldi funky, soul, és jazz-rock kompozíciók invenciózus feldolgozásai. Az éve elején Óbuda folyamatosan szépülő szórakozónegyedében megnyílt új koncerthelyszín az Old Buda, hangulatos és kellemes környezetet biztosít a lemezbemutatónak.

A koncertre a belépés ingyenes!

Csatlakozz az eseményhez!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább