Dallamos Villamos

Ünnepeld velünk rendhagyó módon a Magyar Dal Napját!

 




Ígéretünkhöz hűen továbbra is tájékoztatunk Benneteket a Magyar Dal Napja újabb fejleményeiről.

A nemes esemény az elmúlt években is tömegeket mozgatott meg és jobbnál jobb rendezvényekkel várta az ünnepelni vágyókat. Azonban bátran állíthatjuk, hogy az idei év repertoárja még az elmúlt évek előadásait is felülmúlja. Az országos rendezvényen lesz minden mi szem-szájnak (fülnek) ingere. Magyar Dal pálinkája (szabolcsi almapálinka), relikvia kiállítás (már legendás magyar együttesek tagjainak „kincsestárából”), nyeremény lufi, fuvola-szájharmonika párbaj, nóta hajó, zenevonat és a szívünkhöz legközelebb álló Dallamos Villamos.


Aki esetleg még nem találkozott volna a Dallamos Villamossal, azoknak összefoglalva ez egy olyan nosztalgia villamos járat, mely a 4-6 illetve a 2-es villamos vonalán közlekedik adott időpontokban és utazás közben különböző tehetséges zenekarok zenélnek élőben a járatokon. Fantasztikus atmoszféra és egy nagy buli jellemzi az egész eseményt.

Bennünket is annyira rabul ejtett mind a kezdeményezés mind az „utazó koncert”, hogy egy külön „Zeneszövegkönyv” kiadvánnyal készülünk az eseményre, melyet a helyszínen2011.09.04-én és 2011.09.11 is ingyenesen osztunk ki a Dallamos Villamoson fellépő együttesekkel. Ez a könyvecske a fellépő bandák által előadott dalszövegeket, képeket és egyéb infókat tartalmaznak és külön autogram csíkot is, így akár „emlékkönyvnek” is el tudjátok tenni.


Dallamos Villamos részletes programért katt ide!


Gyertek el és ünnepeljünk együtt!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább