Zeneszöveg.hu bemutatja - D-A-D@Barba Negra 11.06.


A melodikus hardrock csapat D.A.D. 2012-ben járt először Magyarországon, aminek igen jó visszhangja felkeltette azoknak is az érdeklődését, akik kihagyták két éve a némileg humorral vegyített, jó hangulatú muzsikálást. Idén november 6-án ismét hazánkba látogatnak, hogy egy újabb, remekbe szabott show-val ajándékozzák meg a Barba Negra Music Club közönséget! 

A dán zenekar a ’80-as évek elején kezdte el pályafutását, ám háromalbumnyi idő kellett ahhoz, hogy igazán betörjön a köztudatba (egész pontosan a ’89-es No Fuel Left For The Pilgrims című lemez hozta meg a várva várt népszerűséget). Ez az áttörő siker azonban nem tartott sokáig, hiszen néhány évvel később a grunge-os hatásokkal megtűzdelt zene az útkereső zenekarok táborába sorolta őket, ezáltal veszítettek rajongótáborukból is. Az viszont mindenképpen a Disneyland After Dark (igen, így szól teljes egészében a D.A.D.) mellett szól, hogy kitartásuk, humorérzékük és alkotóvágyuk ennyi éven át sem szenvedett csorbát, mi több, koncertjeik máig is a felejthetetlen kategóriába sorolhatóak! 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább