Szenes Emlékkoncert

Gyere el az ingyenes koncertre és emlékezz velünk Szenes Ivánra örökzöld slágereivel!


Szenes Iván halálának egy éves évfordulója alkalmából a Rezső téren 2011.09.13-án 18:30-kor ingyenes koncerttel emlékezik meg Józsefváros Önkormányzata és a Szenes SzínHáz az egyik legnagyobb magyar dalszövegíróról.

A feledhetetlen művész igen termékeny pályafutása alatt olyan nagyszerű dalokkal írta be magát a magyar zenetörténelembe, mint például az Úgy szeretném meghálálni, Kicsit szomorkás a hangulatom máma vagy a Mindenkinek van egy álma című örökzöldek. A szervezők ezzel a koncerttel új hagyományt kívánnak teremteni, mely nemzeti szellemi kincsünk megőrzésére irányul. A rendezvényen elismert művészeink adják elő szeretett szövegírónk ismert műveit, ezzel is Szenes Iván előtt tisztelegve. A fellépők között olyan hírességekkel találkozhatunk, mint Kovács Kati, Koós János vagy a Csillag születik tehetségkutató első győztese, Tabáni István.
Az esemény különlegessége még, hogy itt kerül először átadásra a Kornay Mari díjból Szenes-díjra átkeresztelt művészdíj, melynek idei díjazottja Wolf Kati, aki szintén egy Szenes dallal, a Vuk-kal kezdte pályafutását.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább