Bréking: visszatér a Nyers!

A csaknem huszonöt éve alakult, a kilencvenes-kétezres években virágzó Nyers épp tíz éve köszönt el közönségétől: 2005-ben gondolták úgy, hogy itt az ideje befejezni a közös zenélést. Utoljára 2009-ben és 2010-ben álltak össze egy-egy koncert erejéig, de idén még nagyobb meglepetések vannak készülőben! 2015. április 16-án áll újra össze a csapat elsőként az Akvárium Klubban!

A zenekar feloszlásának tízedik évében azonban újra a színpadon üdvözölhetjük őket: ez év áprilisában az Óriással és a Muriellel készülnek közös koncertet adni az Erzsébet téri Akváriumban. Nemcsak a fellépés erejéig működnek újra együtt: a 2015. április 16-i buliig jó néhány meglepetés várható a zenekartól, többek között feldolgozások formájában – de ez még titok! Akik az elmúlt tíz évben búslakodtak a Nyers inaktivitása miatt, most örülhetnek, mert eljött az ő idejük!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább