Itt a B The First legújabb klipje!

Újabb remek ízelítővel állt elő az együttes második lemezéről a rajongók legnagyobb örömére! A Ments meg Afrodité című pörgős dallal jó lendületet vett a csapat a jelenleg is zajló országos turnéjukhoz. Ha kedvet kaptál jó zenére egy jót bulizni, ne hagyd ki őket élőben sem!

Kövesd a B The First turnét!


Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség. Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt és elsöprő hatást, amit egy B the first koncerten kap a közönség! Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz és könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó muzsikusa. 2011-ben Barna, Péterfi Attila, basszusgitárossal alapította önmegvalósító formációját. Ehhez csatlakozott Kottler Ákos, dobos. Az első nagylemez hanganyaga Barna saját szerzeményeiből állt, és angol nyelven szólaltak meg a dalok. 2014. május 9-én jelent meg a zenekar második nagylemeze, Mi ez a kupleráj címmel. Ezen a lemezen már többségében magyar nyelvű dalok hallhatóak. Illetve Barna mellett szövegíróként többen közreműködtek: Varga Livius (Quimby), Egyedi Péter (Óriás), Péterfi Attila (B the First). 



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább