Különleges Junkies-est a Toldiban

Mindig öröm, ha valami rendkívülire kerül sor a színpadon, és különösen izgalmas, ha egy egyébként karcos, elsöprő erejű zenét játszó zenekar dönt úgy, hogy akusztikus hangszerekhez nyúl. Merthogy erre készül a Junkies: személyes, bensőséges zenélésre.

A több mint két évtizede aktív csapat népes és hűséges rajongótábort épített ki az idők során, akik közül most a legszerencsésebbek egy nem mindennapi élményben részesülhetnek: mindössze 100 jegy kapható ugyanis Szekeres Andrásék exkluzív estjére.
Elő-előfordul, hogy a zenekar egy-egy tagja közösen ad csendesebb koncertet (Szekeres és Barbaró alkalomadtán akusztikus hangszerelésben játsszák a dalaikat), arra azonban igen ritkán volt példa, hogy teljes felállásban tegyék mindezt. Most erre kerül sor, mégpedig 2015. május 21-én a Toldi Moziban, ahol, és amikor számtalan Junkies-sláger – frissebb szerzeményekkel karöltve – fog lecsupaszított formában megszólalni. Közvetlen, családias, mondhatni intim eseményre van tehát kilátás, amely szintén ritkán esik meg.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább