A fesztiválok Michelin csillagával tüntették ki a Művészetek Völgyét

Az egyik legnagyobb nemzetközi elismerésben részesült az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. Az Európai Fesztivál Szövetség kezdeményezésének keretei között 31 ország 761 eseményét jutalmazták.

Óriási megtiszteltetésben részesült az idén 25 éves Művészetek Völgye: a Kapolcson, Taliándörögdön és Vigánpetenden július 24. és augusztus 2. között megrendezendő eseménynek a legjobb fesztiváloknak járó EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) minősítést ítélte oda az Európai Fesztivál Szövetség, a kontinens egyik legfontosabb, művészeti eseményeket összefogó intézménye. 
A most nyáron jubiláló Művészetek Völgye, amely egyedülálló módon vonultatja fel egy esemény keretei között a hazai kulturális, zenei, színházi, irodalmi élet színe-javát, idén még több különlegességgel készül. Udvart indít többek között a Momentán Társulat, Hajós András is programszervezőnek áll, Blue sPot Café idén Blue sPot Majorrá növi ki magát, Harcsa Veronika pedig kedvenc előadóival és frissítő, lélekmelengető programokkal várja a felnőtteket és a gyerekeket. És természetesen ott lesz Hobo, a hagyományőrző Muharay Szövetség házigazdájaként Sebestyén Márta, az alternatív zenekaroknak otthont adó Elevenkert, a fiatalok kedvenc falusi romkocsmája, a Gólya udvar és a családok és gyerekek kedvenc találkahelye, a Kaláka Versudvar.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább