Dalszöveg-videó készült Kiss Erzsi Ganxsta-feldolgozásához

Az Uccsó című dal természetesen a Ganxsta Tribute nagylemezen is megtalálható. Az 1G Records gondozásában megjelenő lemez már rögtön a megjelenés első hetében a második, majd egy héttel később az első helyen találta magát a MAHASZ TOP 40-es nagylemez listán. A Tribute CD sikere azóta is töretlen, hiszen rendre az első két hely valamelyikén tanyázik.
 
Az Egy Kiss Erzsi Zene átértelmezése sok szempontból is különleges anyag a lemezen. Mind a hangszerelése, mind a szövegvilága elüt a lemez többi tételétől és mindkét szempontból hűen reprezentálja Kiss Erzsi stílusát. Hamisítatlan világzenés vibe, rézfúvósokkal, az eredeti Ganxsta szöveg átiratával. Olyannyira illeszkedik az EKEZ korábbi munkásságába, hogy Kiss Erzsi a rá jellemző halandzsanyelv elemeiből is épített a dalba, a már meglévő „gengszeres” szöveget kiegészítve. Ezek elegye ez a különösen laza, sodródó, középtempójú dal.
 Az Uccsóhoz dalszöveg-videó is készült, íme!


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább