Zeneszöveg.hu beszélgetések Szabó Ágival

A Zeneszöveg.hu megköszönve mindenkinek az eddigi közös munkát, most megmutatja, kik rejlenek a versszakok, rímek és gondolatok mögött. A Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatban a legkülönfélébb stílusokból érkező szerzőket szólaltatnak meg, helyszínként pedig a budapesti Muzikum Klub & Bisztró szolgál. Legutolsó beszélgetésünkben Szabó Ági dalszövegíró őszintén beszél az alkotás folyamatáról, a közel 600 dalszövegéről, a Keserű mézről, a 30 éve dúdolt magyar slágerekről, a rádiók kínálatáról és többek között a tanítványairól, azok hozzáállásáról is, arról a nagyon komoly szakmáról, amelyet dalszövegírásnak hívnak.Zeneszöveg.hu beszélgetések címmel új sorozat indul, melyben dalszerzők és dalszövegírók kerülnek bemutatásra, sajátos beállításból.

A beszélgetések folyamatosan jelennek majd meg a Zeneszöveg.hu hivatalos Youtube csatornáján, érdemes tehát feliratkozni rá: KATT IDE!


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább