A Fat Mo’s újabb nagy dobása!

Fat Mo’s 2015. szeptember 12.

A Fat Mo's Band a szeszcsempészet korszakának hangulatát hozza Budapestre. A zenészek korhű ruhákban "játszanak majd időutazót", s repítik majd végig a közönséget számos zenei korszakon, mindemellett pedig akár együtt is táncolhatnak a zenekarral, hogy még teljesebben élhessék át a korokon átívelő hangulatot, melyet ezen az estén közvetítenek majd. A hétköznaponként klasszikus jam-sessionként működő formáció folyamatosan várja azokat a hangszerrel érkező zenészeket, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk egy-egy dal erejéig. A zenekarral megegyező nevű kávézóbanszeptember 12-én egy világhírű. különleges kávégép is debütál majd, melynek ínyencségeit természetesen ingyenesen lehet majd megkóstolni.

Ezen az estén mutatkozik be a Fat Mo’s saját zenekara, amely nem meglepő módon a Fat Mo’s Band nevet viseli, és amelyben zseniális muzsikusok játszanak! A szeszcsempészet korszakának miliője, a korhű ruhákban időutazót játszó zenészek szinte minden zenei korszakon végigrepítik a közönséget, hogy egyszerre érezzék magukat otthon a múltban és a jelenben. Hátradőlve élvezhetik mindazt, amit egykoron vagy éppen most szeretnek, ha pedig éppen úgy tartja kedvük, hétvégenként természetesen közvetlenül a zenekar mellett táncolhatnak, szinte együtt lélegezve a hangszerekkel! 

A helyszínen rendszeresen különleges programokkal várják majd az érdeklődőket, a fenti eseményről pedig a lenti linken találhatóak részletek: KATT IDE!


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább