Máté Péter emlékkoncert

Legendás dallamok – dallamos legendák.


2012. február 4-én ünnepelné 65. születésnapját Máté Péter. A magyar zenetörténelem egyik legkiemelkedőbb és legmeghatározóbb alakja sajnos nem érhette meg közöttünk ezt a jeles dátumot, azonban rengeteg feledhetetlen slágert hagyott számunkra örökül. Nagyságát mi sem mutatja jobban, mint hogy 17 évvel halála után is még mindig ismerik, sőt feldolgozzák dalait és a slágerei generációról generációra szállnak. A Zeneszöveg.hu oldal kottaletöltési listáját is Máté Péter – Most Élsz című száma vezette hetekig.

2007-ben, a művész 60. születésnapja alkalmából már megrendezésre került egy emlékkoncert, amely soha nem látott sikerrel zárult. A jövő év február 4-ére tervezett Budapesti Kongresszusi Központ tartandó koncert - hasonlóan elődjéhez - méltó ünnepi műsorral tiszteleg majd a zenészóriás előtt, hiszen a fellépők között olyan nagyszerű zenészeket találunk, mint Malek Andrea, Back II Black vagy akár Zséda.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább