Segítsd az Igazgyöngy Alapítványt és legyél gazdagabb egy dedikált Séfkönyvvel!

2014 karácsonyára megjelent a Nagy séfkönyv – egy olyan kötet, amely nem csak az ételekről, de a szakácsokról is szól. A magyarországi csúcsgasztronómia huszonöt kiemelkedő egyénisége mesél benne életéről és munkájáról. Ehhez adtak mindannyian három – összesen tehát hetvenöt – receptet. 

A megjelenés után öt példányt aláírattunk az összes főszereplővel, hogy ezeket a különleges könyveket jótékony célra elárverezzük. Most eljött a pillanat: a virtuális térben egyenként „kalapács alá kerülnek”. Öt könyv, öt különböző cél, de mindegyik esetben közösségi programok, az elesetteket segítő alapítványok támogatásáról van szó. 

LICITÁLJ KATT IDE!
 

Legelőször a hátrányos helyzetű gyerekek tehetséggondozásában jeleskedő Igazgyöngy Alapítvány javára gyűjtünk. Az elárverezett könyv ára az Igazgyöngy tanodájának fejlesztéséhez – a nyílászárók felújításához – járul hozzá.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább