Interjú Nagy Dáviddal

Nagy Dávid énekes-gitáros dalszerző legfrissebb szerzeménye, a közelmúltban klippremierhez is kapcsolódó Szörnyek az ágy alatt című dala immár világszerte elérhető a digitális zeneáruházakban és hamarosan érkezik az új nóta is, mely szintén klippel megtámogatott megjelenést hoz majd.

A dal szövege elérhető nálunk: KATT IDE!

Honnan ismerhet a közönség, mik a karriered eddigi főbb állomásai?

2001-től 2011-ig voltam a Pokolgép zenekar tagja, jártuk az országot, felbukkantunk tv-kben, rádiókban, innen akár ismerős is lehetek. 2009-ben alapítottam meg a Kényes Foltok zenekart, ami jelenleg takaréklángon van, évi egy bulit csinálunk. 2013-14-ben a Helland tagja voltam, zenéltem a Black-out-al, a Kowalsky meg a Vegával, a Rómeó Vérzik-el, írtam számokat másoknak. Most pedig a saját dalaimat éneklem, tehát Föld körüli szólópályára álltam.:)

Miben más ez az anyag az eddigiektől?

Ez az eddigi legszemélyesebb. Teljesen a saját elképzeléseim szerint alakult, amikhez a dalaimat legjobban megvalósító társakat találtam.

Kik a zenekarod tagjai, egyáltalán zenekar-e a Nagy Dávid produkció?

Szólóelőadóról beszélhetünk, ezért fut a nevem alatt, de mindig teljes zenekaros hangszerelésben gondolkodom, tehát gyakorlatilag egy triót alkotunk. Piller Alex dobol és Tengely  Viktor basszusgitározik, 20 és 17 éves tigrisek, akik nagyon jól egészítik ki az ötleteimet.




Mik a közeli terveid?

A dal megjelenésével egy időben kezdünk koncertezni, igyekszünk a lehető legtöbb helyre eljutni, megmutatni magunkat. Emellett gerilla-kampányba is kezdek, utcazene jelleggel feltűnök különböző helyeken a gitárommal és addig játszom a dalaimat, amíg el nem kergetnek. 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább