B THE FIRST A Dalban

Szombaton a hazai válogató harmadik elődöntőjében szállnak versenybe.

A DAL 2016 résztvevője, Pély Barna zenekarának a B the First-nek a You told me that you loved me című dala is. 

"Elsősorban nem a verseny motivál, hanem az új kihívások, és hogy legyőzzem a félelmeimet, illetve önmagamat. Mindemellett megtiszteltetés, ha az embernek esélye van a hazáját képviselni bárhol a világban."- mondta Pély Barna, amikor arról faggattuk, hogy versenyzés szeretete ösztönözte-e arra, hogy nevezzen.

Ez a dal a legújabb nagylemezükön szerepel, amely tavaly októberben Festivalpositive címmel jelent meg. Még azon is hezitáltak, hogy arra a lemezre felkerüljön-e, mert szerintük ez a dal inkább a most készülő negyedik nagylemezükre illő lenne. Garai Máté eddig kizárólag magának írt dalokat és szövegeket. Azonban amikor a You told me that you loved me szövegét megírta öccsével, Gergővel, akkor egyből arra gondolt, hogy ezt Barnának kellene megzenésíteni és a B the First-tel előadni. Az előzsűrit meggyőzték, és A DAL 2016 legjobb 30 dala közé bekerült, a szombati elődöntőn pedig kiderül, hogy a közönségnek mennyire tetszik.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább