A Scorpions 50 éves jubileumi turnéjával a BudapestAréna színpadán

Különleges koncert egy ritka dátumon: február 29-én

Figyeld a Zeneszöveg Facebook oldalát mert hamarosan játszunk! ;-)

A banda Prágából érkezik, valószínűleg még a koncert előtti napon, a budapesti fellépésről pedig Kassára mennek tovább.
Az építést már a koncert előtti napon megkezdik az Arénában, a 22 fős az utazóstáb munkáját itthon 36 magyar segíti, ebből 5 technikus a buli alatt is folyamatosan dolgozni fog. A színpad teljes háttérfala egy óriási kivetítő, ami az önmagában is látványos, 240 négyzetméteres, két szintes pódiumot még nagyobbnak mutatja. A bal és jobb szélen, illetve középen is tartozik kifutó a színpadhoz, a középső egy miniporondban végződik. 
Várható kapunyitás 18.30-kor lesz, előzenekar nélkül, 20 óra magasságában rögtön a Scorpions lép színpadra közel két órás programjukkal. Lenyűgöző pályafutásuk legnagyobb slágerei mellett a zenészek egyénileg is megmutathatják virtuóz hangszeres tudásukat az este folyamán. 

A február 29-i Scorpions koncertre jegyek már csak limitált számban kaphatók a Livenation oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. 


További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//