Zeneszöveg beszélgetések Jung Norberttel

Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatunkban dalszerzőket kérdezünk, akik a legkülönfélébb zenei stílusokból érkeznek. Lesznek dalszövegírók, akik a háttérben írják a nap mint nap dúdolt sorokat, és lesznek előadók, akik saját szavaikat éneklik. Bár a beszélgetések elsősorban a dalszerzésről és a dalszerző pályájáról szólnak, a különböző személyiségek végül kibújnak a kérdések sora mögül, és abban a formában mutatkoznak, ahogy talán ritkán látni őket.

Jung Norbert - gitáros, dalszerző, hangmérnök, gitártanár, gitárerősítő-fejlesztő. Gitáros pályafutásának első nagy állomása a Pokolgép heavy metal zenekar, amit számos ismert  (Sing Sing, Emberek)  és underground együttes követett. Zenei és szinkronstúdióban dolgozott vezető hangmérnökként. Jelenleg alternatív country együttesét, a Twin City-t vezeti, a Madách Színházban, a tatabányai Jászai Mari Színházban és az EGO Project power metal együttesben gitározik, továbbá hangmérnök, gitártanár, és egyedi gitárerősítőket épít.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább