HONEYBEAST GYEREKNYELVEN - APA A LEGNAGYOBB HŐS!

ÚJ DAL ÉS ANIMÁCIÓS VIDEÓ A HAHÓ EGYÜTTESTŐL




A Hahó Együttes által Apa a legnagyobb hős címmel gyerekdal lett a Honeybeast slágeréből!


A gyerekdal szövegét a Zeneszöveg felületén ITT találod.


A Hahó Együttes gyerekeknek szóló dalai, saját szerzeményei mellett frontemberükkel, Kardos-Horváth Jánossal ismert kortárs hazai előadók dalaiból válogatva gyerekbarát szövegűvé varázsolja a dalokat, melyeket az eredeti énekessel együtt ad elő. Ennek első komoly állomása a Honeybeast Legnagyobb hős című sláger, amelyből Jánosnak köszönhetően lett Apa a legnagyobb hős, amit Tarján Zsófival közösen rögzítettek és már a videóklip is elkészült hozzá!

 




 

 Ez a klip szerintem olyan, hogy a legborongósabb napon is mosolyt tud fakasztani. Vicces, aranyos és jók a vizuális megoldások benne! Örülök, hogy részese lehettem ennek a projektnek! Ajánlom mindenkinek korosztálytól függetlenül” – mondta a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi.


Az eredeti dal szerzője, a honeybeastes Bencsik-Kovács Zoltán szerint “az eredeti dal egyáltalán nem gyerekeknek való, mégis sok gyereknek a kedvence lett, talán a királyos/királynős metafora meg a fülbemászó dallam miatt. Remek ötlet csinálni egy olyan változatot, amely kifejezetten nekik szól. János dalait nagyon szeretem, a szövegei pedig kifejezetten nagy hatással voltak rám mindig is. A lehető legjobb kézbe került a projekt.


Kardos-Horváth János, a Hahó Együttes énekese az alábbiakat mondta a dalról: „Nagyon szeretem ezt a számot, már a kezdetektől. A gyerek első szuperhőse szerintem mindig az apukája vagy az anyukája, kicsit talán az apukája jobban. Ezért apukák bátran csináljanak nagy kalandokat a gyerekekkel, mert erre nagy szükség van. Sokszor azt hisszük, hogy egy rajzfilm nagy élmény, de egy egyszerű kemping vagy túrázás mindennél nagyobb dolog és az apukák fontos feladata, hogy kalandokat és élményeket adjanak a gyerekeinek. Mostanában nagyon sok az elvált szülő, s elvált apukaként én is nagyon sokat pörgök a gyerekekkel, s azon vagyok, hogy a fentieket is megadjam nekik. Elvált apukaként jóban lenni a gyerekek anyukájával a legnagyobb hősiesség egyébként. S hogy akkor ki a nagyobb hős, apa vagy anya? Természetesen ez egy költői kérdés, nem lehet eldönteni. Így, ketten együtt a legnagyobb hősök a világon.


A Hahó Együttes új gyereklemeze, Rózsi néni, sok a szatyor! címmel, 13 friss szerzeménnyel a közelmúltban jelent meg, s már kapható minden digitalis áruházban, így például ITT és ITT is, valamint fizikai formátumban is megvásárolható, IDE kattintva.


A Rózsi néni, sok a szatyor lemez összes dalszövege megtalálható a Zeneszöveg oldalán is, IDE KATTINTVA.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább