Még több zene a FEZEN 2016 FESZTIVÁLON AUG.3-8.

Játssz velünk és nyerd meg belépődet!

Közel 20 külföldi banda, és mintegy száz hazai zenekar alkotják a FEZEN idei programját. Augusztus 3-tól 6-ig idén is Székesfehérvár a legjobb választás a fesztiválrajongóknak. Temrészetesen, aki a koncertek előtt, közben nem zenei kikapcsolódásra is vágyik, az sem fog csalódni: idén is üzemel a Gépház mozi, lesznek fesztiválkompatibilis előadások, beszélgetések és rengeteg játék. Augusztus 3-án nyílnak a FEZEN kapui: megnövelt fesztiválterülettel, dupla nagyszínpaddal és több mint 100 fellépővel vár az idén 19 éves fesztivál.
A Zeneszöveg.hu-val is találkozhattok az esemény, hiszen ha az időjárás és a zenekarok is úgy akarják a ZENESZÖVEG:HU DEDIKÁLÓ PONT-on sok remek együttessel találkozhattok személyesen is a nagyszínpadtól nem messze. A zenekarok dedikáló idpőpontjaról itt és a Zeneszöveg Facebook oldalán tájékozódhattok majd!

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább