A Kistehén elvinne magával

Hogy hova? Hát az Akvárium Nagy Halljába, november 25-én!

Ha valaki el akar csípni olyan dalokat élőben, mint a Virágok a réten, a Szájbergyerek, az Elviszi a szél, a Hagyjatok aludni, a Szerelmes vagyok minden nőbe, az Ezt is elviszem magammal, vagy a Rázom, ráadásul egy csokorban, annak november 25-én irány az Akvárium!




Hazánk egyik legfordulatosabb életutat bejárt zenekara, a stílusok között folyamatosan kalandozó, de fennállásának 14 éve alatt mindig érdekes és azonnal felismerhető Kistehén elfoglalja az Akvárium Nagy Hallját november végén. 

A zenekar a frontember, Kollár-Klemencz László 50. születésnapját idén márciusban az A38 hajón ünnepelte, most pedig BEST OF műsorral készülnek az egyetlen őszi fővárosi klubkoncertjükre. A BEST OF különlegessége, hogy a nyár folyamán a közönség szavazhatta meg az ide bekerülő dalokat, a zenekar pedig ezekből kiindulva válogatta ki kedvenceit azóta a fesztiválszezon koncertjeire, és teszi meg ezt utoljára ezen a novemberi estén. A csapat időközben elkezdett dolgozni az új lemez anyagán, így jövő tavasszal az új dalokat is bemutató koncertekre számíthatunk tőlük.


További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább