Super Stupid - Hit me slowly beharangozó video az új lemezhez

Üss meg lassan!

2014. után új lemezzel jelentkezik a budapesti Super Stupid zenekar. Ennek beharangozójaként két friss klipet is láthatunk tőlük a közeljövőben. Hit me slowly címmel egy ütős, instrumentális dallal nyit a csapat, amely egyben rá is világít arra, hogy mit várhatunk majd az lemeztől. 

„Jó zorkóra sikerült ez a 2:20 perces szerzemény. Az intro-ként funkcionáló dal egyértelmű, határozott lépés a rock zene felé, persze megtartva a zenekarra jellemző grunge-os hangzást is. Ezt követően érkezik a már vokális második dal Trip to the hills címmel, ami szintén egy dinamikus, pörgős nóta lett, kiválóan ötvözve a tradicionális lüktetést és a modernebb hangzásvilágot, ami szintén fő jellemvonása a csapatnak. A klip vizuális világa számomra teljes meglepetés, főleg úgy, hogy láttam már az előzőt, de ennél többet nem árulhatok el! Csak várjátok ki a premiert! : ) A klip megjelenésével egy időben ezt a számot a Rádió Rock is pörgetni fogja.” – mondja Keszler János, az együttes basszusgitárosa.

A készülő lemezen előre láthatóan több dobossal fognak együtt dolgozni a fiúk, mivel ez a poszt egyelőre nyitott a zenekarban. Amíg meg nem találja a csapat a negyedik tagját, addig olyan dobosokkal dolgoznak, akik ilyen vagy olyan módon már közreműködtek a zenekar életében korábban. Például Varga Fece, akivel két remek Depeche Mode feldolgozást is rögzítettek, vagy Berényi Tomi, aki a banda egyik alapító tagja, és akivel hat csodálatos évet töltöttek együtt. 

Az új lemez előre láthatóan 2017. tavaszán érkezik, és sok dalt be is mutatnak majd élőben róla a 2017. májusára tervezett A38-koncertjükön.

Let’s rock! 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább