JETLAG KLIPPREMIER - Keresem a bajt

Megérkezett a JETLAG akcióklipje, melyet A Dal 2017 legjobb 30 dala közé választott "Keresem a bajt" című himnuszukhoz forgatott a zenekar.

A videó tulajdonképpen egy mini akciófilm magánrepülővel, autós üldözéssel, túszdrámával, fegyverekkel, lengén öltözött Zimány Lindával. Molnár Tamás és Coller Bence (JETLAG) volt a kisfilm megálmodója, rendezője, forgatókönyvírója, gyártása, stylistja és castingja is egyben.

A "Keresem a bajt" múlt héten debütált a Petőfi Rádióban ahol premier óta rotációban pörög és A Dal 2017 legjobb 30 alkotása közé is bekerült, így esélyesként indul a hazai dalversenyen melyet januártól közvetít a Duna World. A zenekar harmadik single dala a korábbiaknál masszívabb megközelítés, ami leginkább a kísérleti hiphop és a future bass keresztmetszeteként definiálható popzene egy "papíron" rockzenész tollából. Az eklektikus zeneiséget egy szokatlanul
pikírt dalszöveg erősít, ami néha képekbe burkolózott, máskor a végletekig kitárulkozó szexualitással párosul.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább