The Postmen: Stupidity dalpremier!

CZUTOR ZOLI ÉS ZÁVODI MARCEL ÚJ FORMÁCIÓJA

A The Postmen egy egészen friss duó, mely mögött a Belmondo és a Nyers
 
frontembere, Czutor Zoltán és a fiatal tehetség, Závodi Marcel - aki Zävodi nevén

 alkot különböző területeken - állnak. 

A zenészek a napokban mutatták be első dalukat, melynek címe Stupudity, s immár elérhető a formáció Youtube csatornáján is, amelyhez már csak azért is érdemes csatlakozni, mert hamarosan újabb dalok várhatóak a The Postmen-től.


A The Postmen alapvetően akusztikus alapokkal, minimál, „puha” elektronikus betétekkel és Beatles-harmóniákkal operál, elsősorban angol nyelvű dalszövegekkel. Természetesen a zenei duó neve is a legendás Beatles-re utal, hiszen mind Czutorra, mind Zävodira nagy hatással volt a liverpooli négyes. A The PostmenStupidity című bemutatkozó dala hamarosan elérhető lesz a hallgatóság számára.


A szerzeményhez videó is készül majd. A zenekar létrejöttének körülményeiről Czutor Zoltánt kérdeztük:


„Marci együtt járt a fiammal, Győzővel Földessy Margit Színitanodába. Ott találkoztam vele először egy gálaműsoron, ahol gitáros-énekesként lépett fel. Akkor kb. 14 éves lehetett, most 17.


Azóta többször belefutottam az igen különleges és muzikális elektronikus zenei munkáiba és elküldtem neki az egyik dalötletemet. Nagyon lelkes lett, szimpatikus volt neki a Beatles párhuzam is, így csinált belőle egy olyan 60-as évek utánérzéssel átitatott dalt, ami hangzásában már egyértelműen 2017. Ritkán fordul elő velem, hogy valaki úgy nyúljon a dalötletemhez, hogy kirázzon a hideg amiatt, hogy mennyire meglepő, új textúrákat és harmóniákat varázsol alá. Zävodi Marcival pont ez történt.”


 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább