Animal Cannibals AC Party Megamix - KLIP!

A HAZAI ZENÉSZ-ÉS CELEB ÉRA SOKASÁGA TÁTOG AZ ÚJ VIDEÓBAN!


A tavaly év végén megjelent 1111 címet viselő új Animal Cannibals lemez után idén - tekintve, hogy pörög a retró láz, ez nem is volt olyan meglepő - most klip is készült a friss lemezen található megamixhez, amelyben a legismertebb és legkedveltebb Kannibál slágereket gyúrta egybe a hazai zenei élet két olyan képviselője, akik már hosszú évek óta komoly sikereket és eredményeket könyvelhetnek el a pályafutásukban, valamint fiatal tehetségek támogatásában is.

A klipben dalra fakadt / tátog / rappel többek között Magdi anyus, Szujó Zoltán, Gundel Takács Gábor, Németh Lajos, Abaházi Csaba, Dukai Regina, a Halott Pénz, Deniz, Radics Gigi, Dér Heni, Lola, a Margaret Island, Sena, a Quimby, Király Viktor, Király Linda, Lakatos Márk, Nagy Adri, a Kelemen Kabátban, Novák Péter, Buda Marci, Bródy János, Pimasz úr, Kardos-Horváth János, Cseh Laci, Johnny K. Palmer, ByAlex, DJ Dominique, Kustánczi Lia, Kiss Gergő, Ördög Nóra, Iszak Eszti, Csuja Imre, Csonka András, Pál Dénes, Ganxsta Zolee és stand-up-osok is feltűnnek.

Az Animal Cannibals - AC Party Megamixben hallható dalok szövege a Zeneszöveg.hu oldalán:

Péntek
Takarítónő
Mindenki azt akarja
Minden változik
Budapest nyáron
Hazafelé az út veszélyes




Nézzétek meg a közelmúltban Ricsipível és Qka MC-vel készített beszélgetésünk mindhárom részét az alábbi linkeken!



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább