Pályázzatok nívós fellépésekért!

Jelentkezz a Hagyományok Háza és a Hangvető közös pályázatára!

Jelentkezz a Hagyományok Háza és a Hangvető közös pályázatára, lépj fel a Müpában a Budapest Ritmo-n, a cseh Colours of Ostrava fesztiválon és mutatkozz be a nemzetközi világzenei koncertélet meghatározó képviselői előtt!

 

Kik pályázhatnak?

 

Népzenei és világzenei együttesek, előadók, formációk, amelyek Magyarországon vagy a Kárpát-medence más országaiban működnek, és eredeti magyar vagy nemzetiségi népzenét vagy feldolgozásokat játszanak.

 

Mit nyerhetsz?

 

Felléphetsz a Budapest Ritmo, illetve a Colours of Ostravashowcase szekciójában.

 

Bekerülsz a Hagyományok Házának nemzetközi portfóliójába.

 

Miért jó, ha fellépsz a Ritmo-n vagy a Colours of Ostraván?

 

Mert a közönségében mindkét helyszínen ott lesz a nemzetközi szakma mintegy 30-50 fontos külföldi szereplője is – fesztiválszervezők, újságírók, promoterek, ügynökök.

 

Miért jó, ha bekerülsz a HH protfóliójába?

A HH az adott évben a nemzetközi területre történő kiajánlásaiban, projektjeiben használja fel a portfóliót, tehát jó eséllyel sokan megismernek világszerte és jobb eséllyel indulsz hazai és nemzetközi fellépésekért.

 

A pályázat benyújtásának határideje:

2017. március 15., 24:00 óra

 

A pályázati kiírást ITT találod.

Ilyen az, amikor a Müpa fesztiválhelyszínné változik a -CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretein belül megvalósuló, a Hangvető szervezésében létrejövő - Budapest Ritmo miatt, ahol te is felléphetsz, ha a szakmai zsűri beválogat a legjobbak közé:


 

 

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//