KÉSZÜLJ A VOLT-RA A SUBSCRIBE DVD-IVEL! VEDD MEG MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON A RITKASÁGOKAT!

SUBSCRIBE A LINKIN PARK ELŐTT SOPRONBAN!

A Subscribe lép fel a Linkin Park előtt a VOLT-on június 27-én!

A VOLT-on először lép fel hazai színpadon az amerikai szupercsapat, a Linkin Park.

Az ünnepi koncert apropóján idén egyetlen alkalommal újra színpadra áll a Subscribe, az éjszakai headliner szerepét pedig a Brains tölti majd be.


Ebből a kivételes alkalomból a Zeneszöveg.hu és a Zenekupon.hu egy különleges ritkasággal készül a legnagyobb rajongóknak: a hazai zenei élet egyik legsikeresebb alterrockmetal zenekara, amely már jó ideje nem koncertezik, korábban több DVD-nyi anyagot is kiadott, rendkívül igényes csomagolásba zárva, melyek mára igen limitált példányszámban érhetőek el.

Mi azonban találtunk még a készületünkben pár Subi DVD-t, melyeket most kedvezményes áron vásárolhattok meg a Zenekupon.hu oldalán.


KATT A DVD CÍMÉRE!SUBSCRIBE DALSZÖVEGEK A ZENESZÖVEG.HU OLDALÁN IDE KATTINTVA! 


Subiék az alábbiakat nyilatkozták a felkérés kapcsán: „Azt a megtisztelő felkérést kaptuk a VOLT szervezőitől, hogy játsszunk a műfaj-ikon Linkin Park előtt, amire természetesen nem tudtunk nemet mondani.”


 A VOLT nulladik napján egyszerre több színpadon is elindul a fesztivál. Rögtön a Linkin Park koncertje után Linkin Park afterparti indul, a nagyszínpad headlinereként pedig a Brains csap a húrok közé. Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara törzsvendégnek számít a VOLTon. A csapat jelenleg legújabb albumán dolgozik, amelyről a VOLT közönsége minden bizonnyal már kap némi ízelítőt.

Májusban indul a negyedik Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye. A győztes produkció ugyancsak a Linkin Park napján szerepelhet a VOLT Nagyszínpadán.

 

Részletes információ és jegyelővétel IDE KATTINTVA!

 

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//