Pély Barna szólókarrierjének friss klipje már elérhető!

Itt a Dressed to Kill videója!

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Énekes-gitáros-zeneszerzőként a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.

Jelenleg saját szólókarrierje építése, önálló estjei, és a B The First-tel már több, mint 5 éve folyó közös munka, és koncertezés tölti ki az életét.


PÉLY BARNA ADATLAPJA A ZENESZÖVEG.HU-N IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.


A DRESSED TO KILL SZÖVEGE ITT TALÁLHATÓ.




Barnát hamarosan akusztikus koncerteken is láthatjuk majd, ahol egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett bluest gitár van nála , ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüjön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe.

Énekstílusa, dalai, és „szlogenjei” méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla:

hogy ”Ez nem jött át!”.

 



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább