Hallgass Te is Presszó Tangó Libidót a neten!

Irány a Virág utca 4. !


2011 nyarán jelentette meg a Presszó Tangó Libidó zenekar első stúdióalbumát "Keletközépeurópai" címmel. A 2006 óta működő zenekar 74 perces lemezben foglalta össze eddigi dalait, amely március 11-től ingyenesen letölthető. Aki esetleg ne ismerné közelebbről az együttest és nyitott az újra, legközelebb április 14-én tartandó koncertjükön találkozhat velük, a 16. alkalommal megrendezésre kerülő Pszinapszis-on, valamint április utolsó hétvégéjén Szentendrén az Elevenmajálison!

Ízelítőül, hogy milyen is egy ízig-vérig Presszó Tangó Libidó:

"...avatatlan füleknek úgy tudnám leírni, hogy olyan ez, mint amikor Edith Piaf találkozik Goran Bregovic Orchestrával egy PASO koncerten és közben a mi jó öreg Edithünk felhörpint egy kupicát a Csík zenekarral. Egy kis ska, egy kis chanson, egy kis ’rákkenroll’. Egy kis harmonika, egy kis trombita a klasszikusnak mondott hangszerek mellé..." – a Stereotrip szerint.

 Tovább az együttes honlapjára!Wastaps játékunk helyes megfejtése: Nagy István a Mini-ben gitározott a 70-es évek első felében.


Gratulálunk Szabó Péter felhasználónknak, aki helyes megfejtésével megnyerte a páros belépőt a Wastaps legközelebbi koncertjére és egyet a zenekar legújabb albumából.

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//