Nagy SZIN kedvezmény Szegeden

Óriási engedménnyel vásárolhat a Szegedi Ifjúsági Napokra jegyet, aki a Szeged Napi ünnepségsorozat alatt május 19-től a szegedi Dóm téren ellátogat a SZIN standjához.

 

Mintegy 30%-os kedvezménnyel, 23.500 forint helyett 15.990 forintért lehet most hetijegyet vásárolni a nyarat egy napsütéses Tisza-parti bulifeelinggel búcsúztató Szegedi Ifjúsági Napokra. Mi több, mostantól a napijegyek is válthatóak, a 8.000 forintos ár helyett lényegesen olcsóbban, mindössze 5.490 forintért. Az akció csak a Szeged Napja ünnepségsorozat alatt érvényes és csak helyben, Szegeden, a Dóm téri SZIN standon lehet vásárolni.

 

A SZIN napi programlebontása is mostantól elérhető: eszerint  - hogy csak a nemzetközi sztárokat nézzük, a SZIN nyitónapon, augusztus 23-án lép fel az Enter Shikari, Ferry Corsten, a Me+Marie és Noëp. Másnap érkezik a Calyx & Teebee, a Russkaja és Shantel & Bucovina Club Orkestar. A SZIN pénteki napján lesz Inna, Dave Seaman, Cesqeaux és Mike Cervello koncert és a zárónapon lép fel Naughty Boy, Vonda7, Robert Babicz és a Moban Markovic Orkestar. És természetesen minden napra jut a hazai élvonal előadóiból is szép számmal.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább