Koncertszínház Cserháti Zsuzsa emlékére

KÜLÖNLEGES ELŐADÁS AZ ESZTERGOMI VÁRSZÍNHÁZBAN

15 éve lépett utoljára színpadra Magyarország imádott énekesnője, Cserháti Zsuzsa. A művésznő tiszteletére rendezett előadás júliusban az Esztergomi Várszínházban kerül bemutatásra, azon a helyszínen, ahol Zsuzsa utolsó alkalommal lépett fel 2002-ben.

CSERHÁTI ZSUZSA DALSZÖVEGEI A ZENESZÖVEG.HU-N IDE KATTINTVA!

Az darab célja, hogy rendhagyó módon állítson emléket Magyarország egyik valaha élt legnagyobb énekesnőjének.

Az előadás a dokumentarista koncertszínház műfaji megnevezést kapta.

Ez a sajátos meghatározás illik leginkább az elképzelésre, mely életre hívja a 2017. július 30-án bemutatásra kerülő, egész estét betöltő programot.


A színészek által játszott szituációk nem megírt fikciók, a szövegkönyv valós interjúk, dokumentumok felhasználásával készült. „Szeretnénk, ha a közönség számára kirajzolódna a fellelhető interjúkból, beszélgetésekből, dokumentumokból az az út, amin neki végig kellett mennie, hogy mindig tudjuk és emlékezzünk rá, hogy a jövő nemzedék tehetségeit ne engedjük a semmibe veszni. Természetesen munkásságának nagy zenei állomásairól sem fogunk megfeledkezni.”- mondta Horányi Juli, az előadás megálmodója.

A jelenetek között, elhangzanak élő, zenekari kísérettel azok a dalok, melyek meghatározták Cserháti Zsuzsa pályáját és összeforrtak élete minden állomásával. A legnépszerűbb dalok segítségével egy történeti vonal is felépül, amely végig vezeti a nézőt az énekesnő életén.

 

Szereplők:

Horányi Juli

Märcz Fruzsina

Ágoston Péter

 

Zenekar:

Szakonyi Milán- gitár, vokál

Kovács Felícián- billentyű

Miklós Milán- basszusgitár

Weisz Nándor- dob, vokál

 

Látvány: Horányi Juli

Rendező: Dénes Viktor

 

BEMUTATÓ IDŐPONTJA: 2017. július 30. 21.00


JEGYVÁSÁRLÁS ITT!




További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább