A ZENESZÖVEG.HU BEMUTATJA: DALLAMOS VILLAMOS 2017

IDÉN ISMÉT A 4-ES VILLAMOS VONALÁN LESZ ZENÉTŐL HANGOS A KÖRÚT!

Idén ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre a korábban a Magyar Dal Napja előfutáraként indult Dallamos Villamos, amely immár önmagában is nagyszabású és magyar zenét támogató rendezvénnyé nőtte ki magát, s az elmúlt évekhez hasonlóan a 4-es villamos vonalán fut, UV szerelvényének mindkét kocsijában más-más, összesen tizenhat előadóval, a legkülönbözőbb zenei stílusokban.

A szerelvény október 7-én, szombaton, kora délutántól késő estig folyamatosan jár majd, s érvényes jeggyel vagy bérlettel bárki felszállhat rá. Múltidéző utazás a régi kocsikban és változatos, egyedi zenei élmény a fellépők által minden korosztály számára. „Legyen minden évben!” kérte az utazóközönség és hát a Zeneszöveg.hu csapatán nem múlik: idén is hallhatunk a rendezvényen fiatal, tehetséges csapatokat és már ismert és elismert előadókat is.

Elkészült a Dallamos Villamos dal és annak klipje is. A Kiss Barna (Nem adom fel, Villion Trió, Pataky Művek) ötletéből született mű hamarosan elérhető lesz a Zeneszöveg.hu Youtube csatornáján. A videóban a Quimby trombitása, „Dódi”, azaz Kárpáti József, valamint Torres Dani és zenél. Hamarosan mutatjuk!

Addig is a menetrend:


A korábbi években többször felmerült már Varga Viktor neve, idén valóban fel is lép a villamoson! A dalaival népszerűvé, tévészerepléseivel még ismertebbé váló énekes különleges zenei egyveleggel és produkcióval készül az utazóközönségnek.

A korábban az Anti Fitness Club frontembereként, jelenleg pedig a Jetlag tagjaként, valamint termékeny dalszerző-szövegíróként is ismert Molnár Tomi teljes életművéből válogat az utazáshoz illő dalokat.

Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus frontembereként ismert meg az ország, s aki jelenleg a Kafkazzal és gyerekeknek szóló zenekarával, a Hahó Együttessel dolgozik, törzsutasnak számít a Dallamos Villamoson, időben kell érkezni, hogy fel tudjunk szállni a kocsira, amelyben ő fog zenélni.

A kisebb előadók és csapatok közül idén debütál a rendezvényen Kölyök, aki idén megnyerte a Fülesbagoly Tehetségkutatót, itt mutatkozik be először a korábban zenekari, most duó felállásban is fellépő Wakachuka, de ismét játszik a Nem adom fel és Dóka Attila is.

További fellépők és részletes információk az eventnél, ide kattintva!



 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább