Gorillaz az Arénában november 13-án!

Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy a Gorillaz visszatérését már nagyon sokan várták. 7 év szünet után idén megjelent, Humanz című új stúdióalbumuk, amely rögtön széleskörű elismerést aratott. Ráadásul nem csupán a lemez, de az amerikai turnéra a belépőjegyek is egy szempillantás alatt elfogytak, akárcsak a nyitó Demon Dayz fesztiválos fellépésükre, amely kevesebb mint 10 perc alatt lett teltházas.

Gorillaz dalszövegek a Zeneszöveg.hu-n ide kattintva!

Most, a márciusi titkos londoni koncertet folytatva - amelyet az angol Time Out az egyik legnagyobb bulinak nevezett, amit az elmúlt években láthattunk, a világ legsikeresebb virtuális művészei ősszel útra kelnek Európán keresztül, hogy végül decemberre hazatérjenek Angliába. És ha a közelmúlt eseményeiből indulunk ki, akkor biztosra vehetjük, hogy ezekre a koncertekre is gyorsan fogynak majd a jegyek.

 

A Humanz Tour bulijain láthatjuk majd a Murdoc Niccals (basszusgitár), Noodle (gitár), Russel Hobbs (dob) és 2D (ének) felállású csapatot a Gorillaz élő bandával kiegészítve – azaz Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche és Seye Adelekan is közreműködnek, mint a Gorillaz család kiemelkedő művészei.

 

A Humanz, a Gorillaz régóta várt új albuma április 28-án jelent meg a Warner gondozásában. A banda lélegzetelállító mennyiségű aktivitás végzett az utolsó hónapban is: megjelentettek 5 új dalt; a legsikeresebb debütálást tudhatják magukénak a YouTube VR történetében a Jamie Hewlett rendezte 360° hat perces animációs anyagukkal, a Saturnz Barz (Spirit House) filmmel; indítottak egy valósággal kevert app-ot; és pályafutásuk során először 2D és Murdoc MistaJam-mel kiegészítve élőben adtak interjút Londonból, amelyet az egész világon online, valós időben láthattak a rajongók.

A Telekom Electronic Beat által júniusra szervezett rövid, lemezbemutató promo fellépés után a Gorillaz november 13-án visszatér Budapestre, hogy pályafutásuk során először a magyar rajongók előtt is élő koncertet adjanak a Papp László Budapest Sportarénában! A budapesti koncertre jegyek május 5-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

 

Emellett a zenekar május 3-án 10 órától 48 órás elővásárlási lehetőséget is biztosít a rajongóknak. Annak érdekében, hogy minél több jegy valóban a rajongókhoz kerüljön, a banda a Songkick-kel együttműködve a cég technológiáját használja a jegyüzérek kiszűrését célzó előzetes jegyértékesítéshez. Ma 10 órától este 6-ig tudnak a rajongók regisztrálni a https://live.gorillaz.com oldalon, hogy megkapják az elővásárláshoz szükséges részleteket.


További részletek:

www.gorillaz.com

www.livenation.hu

www.ticketpro.hu


A Gorillaz az énekes 2D-ből, a basszusgitáros Murdoc Niccals-ból, a gitáros Noodle-ból és a dobos Russel Hobbs-ból áll. A produkciót Damon Albarn és Jamie Hewlett hozta létre, a nagy sikerű névadó debütáló albumuk pedig 2001-ben jelent meg. A BRIT- és Grammy-díj nyertes banda  további lemezei a Demon Days (2005), a Plastic Beach (2010) és a The Fall (2011). Valódi globális jelenségként a Gorillaz az egész világon vezette a slágerlistákat, és körbeturnézta a bolygót San Diego-tól Szíriáig, százmilliós letöltéseket és lemezeladásokat begyűjtve az úton.

 

Humanz

A 14 dalt tartalmazó új album, a Humanz kapható CD-n, vinyl lemez formájában és digitális letöltés, valamint egy 19 számos 2 CD-s Deluxe verzióban is. A limitált számú Super Deluxe Vinyl Box Set pedig a 14 dal további alternatív verzióit is tartalmazza.

Az anyag produceri munkálatait a csapat mellett The Twilite Tone of D /\ P és Remi Kabaka végezte, a felvételek Londonban, Párizsban, New Yorkban, Chicagoban és Jamaikán készültek. A Humanz hét év után követi az előző album, a The Fall megjelenését. Murdoc Niccals (basszusgitár), Noodle (gitár), Russel Hobbs (dob) és 2D (ének) mint mindig, most is közreműködő zenészek garmadájával készítette el a lemezt, többek között Jehnny Beth (Savages), Danny Brown, Benjamin Clementine, De La Soul, D.R.A.M., Peven Everett, Anthony Hamilton, Grace Jones, Zebra Katz, Kelela, Mavis Staples, Vince Staples, Popcaan, Pusha T, Jamie Principle és Kali Uchis is szerepel az albumon.



 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább