Boldogság… – koncert és doku Cserháti Zsuzsa életéről

Rendhagyó előadás bemutatójára készül Horányi Juli. A 2014-es X-Faktor széria második helyezettje csodálója és tisztelője Cserháti Zsuzsa művészetének, és régóta szeretne emléket állítani az énekesnő életének. Arra az elhatározásra jutott, hogy egy olyan produkciót hív életre, amely bemutatja Cserháti munkásságát és sorsának alakulását olyan megközelítésben, amit korábban még nem látott a közönség.

VEDD MEG JEGYEDET IDE KATTINTVA!

 CSERHÁTI ZSUZSA DALSZÖVEGEI ITT!

„2002 nyarán találkoztam először és utoljára Cserháti Zsuzsával. Gimnazista voltam és nagyon szerettem énekelni. Tudtam, hogy Zsuzsa nagy énekesnő, de azt hiszem, fel sem fogtam, hogy egy élő legendával váltottam pár szót a koncert után az Esztergomi Várszínházban” – idézi fel Horányi Juli.

 

Az előadás fő célja, hogy rendhagyó módon állítson emléket Magyarország egyik valaha élt legnagyobb énekesnőjének. „Szeretnénk, ha a közönség számára kirajzolódna a fellelhető interjúkból, beszélgetésekből, dokumentumokból az az út, amin neki végig kellett mennie, hogy mindig tudjuk és emlékezzünk rá, hogy a jövő nemzedék tehetségeit ne engedjük a semmibe veszni. Természetesen munkásságának nagy zenei állomásairól sem fogunk megfeledkezni.”



 

Az előadás a dokumentarista koncertszínházi előadás műfaji elnevezést kapta. Ez a sajátos meghatározás illik leginkább az elképzelésre, amely életre hívja a Budapesten először november 15-én, az Átriumban látható, egész estét betöltő, Boldogság… című programot. A színészek által játszott szituációk nem megírt fikciók, hanem valós interjúk, dokumentumok felhasználásával készített szöveg. A jelenetek között, élő, zenekari kísérettel hangzanak el azok a dalok, melyek meghatározták Cserháti Zsuzsa pályáját, és összeforrtak élete minden állomásával. A számok időrendi sorrendben kerülnek színpadra, hogy egy történeti vonal is felépüljön, amely végig vezeti a nézőt az énekesnő életén.

 

BOLDOGSÁG…

dokumentarista koncertszínház Cserháti Zsuzsa emlékére

 

Szereplők:

Horányi Juli

Märcz Fruzsina

Ágoston Péter

 

Zenekar:

Bubnó Lőrinc – gitár, vokál

Kovács Felicián – billentyű, vokál

Weisz Nándor – dob, vokál

Miklós Milán – basszusgitár

 

Látványtervező: Horányi Juli

Asszisztens: Gáncs Nikolasz

Rendező: Dénes Viktor

 

 

 

 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább