Elkezdődött az első nemzetközi-magyar dalszerző tábor!

SONGBOOK SONGWRITING CAMP, TÁLLYA

A mai nappal kezdetét veszi az első nemzetközi-magyar dalszerző tábor, amelyet a festői szépségű Tokaji borvidéken, annak is az egyik fiatal gyöngyszemén, Tállyán rendeznek.

30 hazai és nemzetközi zenész, dalszövegíró, zeneszerző és producer vesz részt az eseményen, három fős csapatokban, s vélhetően a tábor végére nem csak egy-egy slágergyanús szerzemény, hanem számos gyümölcsöző zenei együttműködés is kialakul majd.

A résztvevők között olyan nevek szerepelnek, mint Burai Krisztián, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Závodi Marcel, Patocska Olivér (OliverFromEarth), Calidora, Kozma Kata, Petruska András, Knoll Gabi vagy Szécsi Böbe. A nemzetközi vonalat többek között a lengyel Patrick Kai, Lanberry, Dominik Buczowski és Jan Bielecki, a brit Ash Hickling, a cseh Jan Vávra, Jana Infeldová, Svédországot pedig Georg Németh, Maria Broberg képviseli majd.

A csapatok a tállyai Oroszlános Borhotel & Étterembenberendezett alkotóműhelyekben alkothatnak majd, melyhez a technikai kereteket aSet-School biztosítja.

A szervezők célja „egyrészt a hazai és nemzetközi zenészek egymásra találása és az ő közös munkájuk eredményének térteremtése országhatárok nélkül, kizárólag a zene színes világára koncentrálva, összehozva ezzel különböző nemzetiségű, valamint más-más területen, de együtt kreatívan és eredményesen dolgozó zenészeket. A Songbook egyik kultúrmissziója a minden zenész és zeneipari szereplő számára biztosított, széleskörű lehetőségek megteremtése”. – mondta el a főszervező, Csipai Roland.

A rendezvény együttműködő partnerei: Roland East Europe, Artisjus, NKA

 

További információk:

http://songwritingcamp.hu

https://www.facebook.com/songwritingcamp/

 

További hírek

További hírek
© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább
//