NYERJ NÁLUNK JEGYET A SunCity - a Holnap tali!-musical következő előadására!

HIVATALOS DALSZÖVEGEK CSAK NÁLUNK!

NYERD MEG JEGEYEDET VELÜNK! FIGYELD A HÉTEN A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALÁT, MERT PÁROS BELÉPŐT SORSOLUNK!


November 17-én, a SUNCITY - A HOLNAP TALI!-MUSICAL premierjén új műfajt ismer meg a Magyar Színház közönsége. Szente Vajk rendezésében, Johnny K. Palmer zenéivel és slágerfeldolgozásaival bemutatkozik a színház történetének első popmusicalje, főszerepben Csonka Andrással, Tóth Angelikával, Pásztor Ádámmal, és a Holnap Tali! web- és televíziós sorozat sztárjaival.

 SUN CITY - HOLNAP TALI! HIVATALOS DALSZÖVEGEK CSAK NÁLUNK IDE KATTINTVA!

"Izgalmas és sikeres előadás várható, amelynek már csak azért is a Magyar Színházban van a helye, hiszen az alkotók közül sokan itt kezdték pályájukat, többek között a produkcióban szerepet vállaló Csonka András, és Szente Vajk is, az előadás rendezője " - mondta az olvasópróbán Zalán János, a Magyar Színház igazgatója, majd Kirády Attila, a sorozat producere a Holnap Tali!-brand sikeréről beszélt. "A Holnap tali! websorozatként indult, és később kezdte vetíteni a televízió. Ez a szokatlan sorrend egy év alatt 8 millió videóindítást eredményezett" - hangsúlyozta Szente Vajk, az előadás rendezője többek között a SunCity történetének aktualitásaira és a formabontó megoldásokra hívta fel a figyelmet.

"Kirobbanóan energikus története van a darabnak. A népszerűség, a feltétlen érvényesülés, vagy annak szükségtelensége nagy kérdése a fiatal korosztálynak, és igazán jó, hogy erről végre egy színházi előadásban beszélhetünk. - emelte ki Szente Vajk, a SunCity rendezője.- Nagy öröm együtt dolgozni a jövő filmes és zenés színpadi sztárjaival, remélem, jó pár évtizedet eltöltünk még együtt. A tizenéveseket rengeteg inger éri, a színháznak ezzel is fel kell venni a versenyt, Johnny K. Palmer munkáival pedig nagyon progresszív, musicalszínpadon ritkán hallható zenei világot emelünk be az előadásba. A legjobbját nyújtja állandó és ötletteli csapatom, Túri Erzsébet és Kovács Yvette tervezők, és Túri Lajos Péter koreográfus. Az előadás így tele lesz meglepetésekkel, melyek közül az interakció kétségkívül a legfontosabb szegmens: a közönség a mobiltelefonja segítségével határozhatja meg, mi legyen a darab végkicsengése. Így ne döbbenjen meg senki, ha így kezdődik majd az előadás: Kérjük, kapcsolja BE mobiltelefonját!"

 



JEGYEK ITT!


INSTA


FACE

 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább