Dalszöveg videó premier: Jetlag - Szállj velem (Napoleon Boulevard cover)

Dalszöveg videó premierrel készültünk nektek a mai napra. A JETLAG, a Napoleon Boulevard slágerét, a Szállj velem című dalt dolgozta át a saját világának megfelelően, ennek eredménye a fenti szerzemény.

NÁLUNK OLVASHATJÁTOK EL A HIVATALOS DALSZÖVEGET IS: 

SZÁLLJ VELEM COVER SZÖVEG





Ha ismerősen cseng az új JETLAG dal refrénje, az nem a véletlen műve: a Szállj velem a Napoleon Boulevard legendás slágerének átirata.

“Jó ideje foglalkoztatott a repülés metaforája, és egyszer csak beugrott, hogy ezt a képet már használták előttem: a nyolcvanas évek egyik legnagyobb slágerében. Fogtam a refrént, amit szerintem a legtöbb magyar ember ismer, és írtam hozzá 4 versszakot, amivel új értelmet kapott a dal, amit Somogyvári Dániel drop-ja és Farkas Izsák hegedűjátéka tesz még izgalmasabbá. A kész felvételt természetesen megmutattuk a Napoleon Boulevard tagjainak, akik örömmel fogadták a megkeresésünket, és szívesen járultak hozzá a projektünkhöz” - mesélte Molnár Tamás, a JETLAG dalszerző-frontembere.

A dalhoz látványos lyric videó is készült, amelynek képsorait a közelmúltban rögzítették Észak-Európa egyik legkülönlegesebb helyszínén. “Nemrégiben Izlandon jártunk, ahol a Sziluett című videónk forgott. Mivel egy csomó drónos felvételt nem tudtunk felhasználni ebben a klipben, sok értékes alapanyagunk megmaradt, amik simán kiadták a Szállj velem szövegvideóját, amely Nagy Botond munkáját dicséri” - monda a zenekar frontembere.

A Szállj velem természetesen részét képezi a február 23-i, Akvárium Klubban megrendezett első JETLAG lemezbemutató koncertnek, csakúgy, mint az eddigi, nagy rádiós sikert aratott dalok, a Repül az idő, a Karszalagok, a Keresem a bajt, vagy a már említett Sziluett is, de az ide érkező közönség számos újdonság szem- és fültanúja is lesz.

Jegyek itt.

Csatlakozz az eseményhez itt.



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább