MEGÚJULTUNK! SONGBOOK.HU LETT A ZENESZÖVEG.HU-BÓL

KATTINTS A FELFRISSÜLT FELÜLETÉRT!

Üdvözlünk a Songbook.hu felületén, s bízunk abban, hogy mind tartalmilag, mind pedig külcsíny szempontjából elnyeri majd a tetszéseteket!

Régóta vártunk már arra, hogy átadhassuk nektek ezt a felületet, s reméljük, hogy sokat böngészitek majd!

VÁRJUK VISSZAJELZÉSEITEKET, HISZEN AZÉRT DOLGOZUNK, HOGY OLYANNÁ TEGYÜK AZ OLDALT, AMELY MINDEN SZEMPONTBÓL MEGFELEL A TI IGÉNYEITEKNEK!


AKÁR TARTALMILAG, AKÁR DIZÁJN SZEMPONTJÁBÓL VAN VÉLEMÉNYETEK, VÁRJUK SZERETETTEL ÉS AZON FOGUNK DOLGOZNI, HOGY MÉG JOBBÁ TEGYÜK A FELÜLETET.

VANNAK ÚJ FUNKCIÓINK IS, ilyen például a MOODLYRIX, amely dalszöveg-idézeteket rejt, melyeket hangulatkártyák formájában küldhetsz tovább.


A FUNKCIÓÉRT KATTINTS IDE!


Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldal bal felső sarkában a kis hangulatjelekre kattintani és máris megjelenik és elküldhetővé válik például a Margaret Island hangulatkártya, de emellett számos egyéb, a lelkiállapotodnak megfelelő dalszövegből és kártyából válogathatsz, várjuk ezzel kapcsolatos javaslataidat is!


KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK!



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább