Az Elvis, the Musical Magyarországon!

Elvis Presley 1935-ben született, édesanyja ikreket várt, azonban a későbbi Király testvére, Jesse Presley halva született. Ő lett volna az igazi hasonmás, de végül Elvisnek lett a világon a legtöbb imitátora. Elvis élettörténetét bemutató az Elvis, the Musical hamarosan Magyarországra érkezik, a darabban két hasonmás is fellép, az egyik a fiatalkori, másik az idősebb Elvist megidézve.


ELVIS PRESLEY DALSZÖVEGEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!

 

Akár még élhetne is, hisz’ idén lenne 83 éves Elvis Presley, akiért az egész világ rajongott, az 50-es, 60-as, 70-es évek legnagyobb sztárja, egyszerűen a Király. Az már a feledés homályába merült, hogy édesanyja ikerterhes volt, azonban egypetéjű testére halva született. Talán így akarták az égiek, hogy csak egy Király lehessen a rock’n’roll univerzumban. Azt azonban senki nem akadályozhatta meg, hogy ezt az egy ikont ne utánozzák. Persze rengeteg sztárnak van hasonmása, de a világon a legtöbb imitátora, állítólag több mint 80.000, Elvisnek van. Kettőt hamarosan Magyarországon is láthatunk. Az Elvis, the Musical egy rendkívüli, egyedülálló “élettörténet-musical”, mely bemutatja, hogyan vált a fiúból király. Az előadást május 24-én a debreceni Főnix Csarnokban, 26-án- és 27-én a budapesti Tüskecsarnokban és május 28-án pedig a szegedi Városi Sportcsarnokban lÃ! ¡thatja a nagyérdemű.


JEGYEK ITT.



További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább