Böngészd nálunk a teljes idei Sziget programot!

A Sziget eddigi történetének egyik legjobb zenei felhozatalához csatlakozott a minap - mások mellett - a brit multi-instrumentalista zenész, Bonobo, az EDM producer és DJ, Flux Pavilion vagy a holland Yellow Claw duó. Ezzel a szervezők örömmel jelentik, hogy teljes a 2018-as Sziget zenei programja. 

 

Hét nevet hoztak nyilvánosságra a Sziget szervezői, ezzel teljes az idei év zenei programja. Az új nevek közt van az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, Bonobo, aki egy speciális live set-tel érkezik a Szigetre. Szintén jön az EDM producer, DJ, énekes dalszerző Flux Pavilion. Amszterdamból várjuk a Yellow Claw duót, zenéjükben elegyítve számos műfaj, mint például a hip-hop, a dubstep vagy a big room house elemeit. A mostani bejelentésben ott van a belga művész Max Colombie, aki Oscar and the Wolf néven vált ismertté, a kanadai énekes Mike Milosh R&B projektje, a Rhye, a francia DJ producer Michael Calfan valamint az ausztrál producer Emoh Instead elektronikus zenei projektje, a What So Not. 


TUDTAD, HOGY NÁLUNK NEM CSAK A HAZAI, HANEM A NEMZETKÖZI FELLÉPŐK DALSZÖVEGEIT IS MEGTALÁLOD?


KATTINTS! KÜLFÖLDI ELŐADÓK DALSZÖVEGEIÉRT IDE!


HAZAI ELŐADÓK ITT!


Ezzel tehát kikerekedett az idei Sziget programja, amiben idén olyan nevek is szerepelnek, mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Shawn Mendes vagy Dua Lipa. A részletes program a www.sziget.hu oldalon elérhető. 

 

A jegyvásárlással érdemes sietni, mert az 5 napos bérletek már elfogytak, vannak még 7 napos és 3 napos bérletek, utóbbiakat egymás után követő bármely három napra lehet váltani. Az idén bevezetett jegytípus sikerét mutatja, hogy már csak korlátozott számban lehet kapni, illetve a péntek-szombat-vasárnapra szóló 3napos jegy már szintén elfogyott. Mindemellett természetesen vannak napijegyek. Jó hír, hogy június 4-ig még kedvezményes áron szerezhetjük be a belépőnket. 

 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább