Az Anna and the Barbies bemutatja saját fesztiválját!

WOODSTOCK AZ UGARON JÚLIUS 4-7-IG

Az idei Woodstock az Ugaron fesztivál július 4-7-ig irodalmi sátorral, filmes programokkal és egy nagyszabású tehetségkutatóval is készül.

 

Az irodalmi programok keretében íróakadémiás fiatal tehetségek mutatkoznak be: minden ami szépirodalom, válogatott, friss és igényes formában tálalva, egy igazán inspiratív és  

A filmes programok között olyan hazai és nemzetközi zenei témájú alkotások is bemutatásra kerülnek, mint a fesztivál nevét kölcsönző Woodstock című dokumentumfilm, illetve a Jack White és Jimmy Page szereplésével készült It Might Get Loud vagy a nagy klasszikus, a The Wall. Természetesen a hazai zenei témájú filmek sem maradhatnak ki: Napozz Holddal (Kispál és a Borz), Quimby koncertfilm és az Anna and the Barbies dokumentumfilm-fődíjas mozija, az Álmatlan (Savaria Filmszemle).


Idén első alkalommal egy különleges tehetségkutató is lesz a fesztiválon. Helyszíne a Tálentum színpad. “Hazánk leginkább életigenlő fesztiválja várja olyan legfeljebb tíz fős társulatok, zenekarok, csapatok, művészeti műhelyek jelentkezését, akiknek komolyan vett szándéka, hogy a világot művészetével, megváltsa. Olyan elhivatott előadókat és lelkes őrülteket keresünk, akik szomjazzák a megmutatkozás lehetőségét. Június 27-ig dobjátok be magatokat, addig lehet jelentkezni.” – mondta el Pásztor Anna.


Részletek a tehetetségkutatóról ide kattintva.


A Woodstock az Ugaron “szabadság-fesztivál” az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal vár mindenkit Ópusztaszeren, július 4-7-ig. A négynapos összművészeti, öko-friendly fesztivál, amely festői természetvédelmi területen kerül megrendezésre. Fellép többek között a Vad Fruttik, a Supernem, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori, a Hiperkarma, a 30y, lesz Random Trip, Ivan and the Parazol és Jónás Vera is. További 12 helyszínen az irodalmi és filmes programok mellett csillagösvény, kézműves foglalkozások, Feszty-körkép, emlékpark, helyi termelők bemutatkozása, strand a bányatónál és az Anna and the Barbies különleges vendégszeretete: 4 napon át tömény szabadság a pusztában!


A fesztivállal kapcsolatos további információk IDE KATTINTVA.


JEGYEK ITT.


JÁTSSZATOK VELÜNK INSTAGRAMON, MERT BÉRLETET SORSOLUNK!


FIGYELJETEK FACEBOOKON, MERT OTT IS VÁR RÁTOK EGY BÉRLET!




 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább